18 juni 2014

Shoplog H&M en The Sting


Heei loavies! Ik was zaterdag in de stad en ik heb niet alleen nieuwe schoenen gekocht maar ook kleding! Ik had echt een nieuwe bikini nodig, en ik wilde al heel lang een skater skirt! 
Na het shoppen ging ik naar een open dag van een theaterschool met mijn vriendin en daarna gingen we lunchen en de finale kijken van het WK hockey dames! Het was een top dag!


We gingen eerst naar de H&M en daar kocht ik o.a dit vestje. Ik wilde al een tijdje zo'n vestje, want dit is makkelijk te combineren en het is lekker voor de zomer.


Ik kocht ook dit skater skirt bij de H&M. Ik weet niet zeker of het 100% een 'echt' skater skirt is, maar het is precies wat ik wil! Ik zit wel te wachten tot het weer lekker weer wordt en ik hem kan dragen.
Het is lekker te combineren met een crop top of een shirtje die je 'er in stopt'.
Deze bikini kocht ik bij The Sting. Je kon de bikini's matchen zoals je zelf wilt. Ze hadden ook een broekje met ananasjes, maar ik vond een effen broekje leuk :) Het is een fijn zittende bikini! 


Deze sjaal kocht ik ook bij The Sting en 'de franjes' vind ik vrolijk en je kunt deze sjaal ook leuk om je middel knopen (bij de bikini). Happy summer <3

QOTD: Wat voor bikini heb jij?

Je kunt mij ook op Bloglovin' volgen door links boven op de button te klikken :). 

Liefs Willemijn 

2 opmerkingen:

  1. Heyy wil, ik vind je blog echt super leuk!! And... nice clothes!! ;) xx lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haai Willie, ik heb ook pas een bikini top bij the Sting gekocht! Ze hebben er echt zulke leuke bikini tops en broekjes :) Echt één van mijn favoriete kledingwinkels van deze tijd. xx Fré

    BeantwoordenVerwijderen